Közélet

Szexéhséggel magyarázták a fémlopást

szerelem (szerelem, szerelmes pár)
szerelem (szerelem, szerelmes pár)

A páros állítja, csak azért mentek a hőközpontba, hogy szeretkezzenek. Pechjükre két nappal korábban fémlopáson kapták őket.

A nem mindennapi magyarázattal előálló fiatalokat szerda este kapták el a rendőrök. Bejelentést kaptak ugyanis, hogy Székesfehérváron, a Széchenyi úton lévő üzlet mögött garázdák hangoskodnak, betörték egy hőközpont ablakát, és azon keresztül bemásztak oda.

Kiderült, eleinte tényleg veszekedtek, a férfi a vita hevében saját fejét kezdte el ütni egy kővel (???). Miután ezt „megunta”, a kavicsot nekihajította egy parkoló kocsinak. Később belerúgott a közeli ABC fémtakaró lemezébe is, ezután vette célba fiatal partnerével a hőközpontot.

Az egyenruhások előállították és garázdaság miatt hallgatták ki őket.

A páros férfi tagja úgy döntött, nem tesz vallomást.  A nő viszont nem volt ilyen hallgatag, elmonda, megkívánták egymást, de nem tudtak megegyezni, hol szeretkezzenek. Ebből lett a vita. A hőközpont ötlete viszont mindkettejüknek tetszett, jó helynek találtak a légyottra.

A rendőrség előtt azonban egyikük sem ismeretlen, több eljárás is folyik ellenük. Legutóbb két napja számolt be róla a megyei rendőr-főkapitányság, hogy a páros betört egy bicskei lakatlan házba és annak melléképületeibe, ahonnan rézalkatrészeket vittek el. Előtte néhány héttel egy másik házba is bementek. Az indok akkor is az elfojthatatlan szexéhség volt.

A fémtolvajok igencsak kreatívak, ha „munkáról” van. Néhány napja írtunk arról, mi mindent képesek megtenni a zsákmány reményében. Fűrészelnek, darabolnak, viszik a vasat, bronzot, rezet, legyen az szobor, kapu, villanyoszlop, akármi. És amint a fenti példából is kitűnik, az ötletes kifogásokból sincs hiány.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik