Közélet

Nem bírt a családdal, ezért lemészárolta

Pisztoly(210x140)(1).jpg (pisztoly,)
Pisztoly(210x140)(1).jpg (pisztoly,)

Sorozatos munkahelyi kudarcokból származó frusztráció lehetett a kiváltó oka a múlt hétvégi, Ógyallán történt hármas gyilkosságnak - írta bírósági forrásra hivatkozva az Új Szó szlovákiai magyar napilap hétfőn.

“Azon a reggelen arra ébredtem, hogy nem bírom tovább, rendet kell teremtenem köztük” – közölte a férfi vallomásának egy részletét a napilap, amely úgy tudja: Juhász Milán nehezen viselte, hogy nem tudta megfékezni az “alkalmazkodni képtelen” Lakatos családot. A rendőröknek az utóbbi hónapokban 13-szor kellett kiszállniuk a népes roma családhoz. A városi rendőr ezért végül saját kezébe vette az “igazságszolgáltatást”. A férfi a család három tagját megölte, kettejüket pedig megsebesítette.

A rendőrség álláspontja szerint továbbra sem tisztázott, miért gyilkolt az egyenruhás, de az is elképzelhető ugyanakkor az országos rendőrfőkapitány szerint, hogy a férfi frusztráltsága miatti dühében ölt.

A rendőr ellen, aki jelenleg vizsgálati fogságban van kitervelt gyilkosságok és illegális fegyvertartás miatt indult eljárás. A szlovákiai törvények szerint akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik