Közélet

Elfogták a brutális éjszakai szurkálót

kés (kés, véres)
kés (kés, véres)

A férfi az Epreserdő utcában késelt meg egy nőt. Hiába szerezte meg az értékeit, szúrt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményt adott ki, amelyben azt írják, kedd hajnalban elfogtak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy vasárnap a IX. kerületben, rablás közben életveszélyesen megsebesített egy nőt. Ezenkívül mindössze annyit közöltek, hogy a támadó más bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható. A részletekről szerdán, sajtótájékoztatón számol be a rendőrség.

A Hír24 elsőként számolt be a történtekről vasárnap. Mint azt írtuk, a nőt információnk szerint az Epreserdő utca egyik megállójában támadták meg. A rabló késsel fenyegette, az értékeit akarta. De hiába szerezte meg, amit akart, szúrt. Úgy tudjuk, áldozatának megsérült a lépe, és életmentő műtéten kellett átesnie.

Értesüléseink szerint a nő éppen a Múzeumok éjszakájáról tartott hazafelé, és a közelben lévő nővérszállóra igyekezett, amikot megkéselték. Úgy tudjuk, az elmúlt időszakban már több brutális támadás is történt a környéken.

Dr. Bácskai János, Ferencváros polgármestere személyesen fejezi ki sajnálatát a hétvégén a IX. kerületben történt utcai rablótámadás kapcsán. A IX. kerületi Önkormányzat kedden ugyanakkor arról tájékoztatott, hogy hasonló erőszakos bűnesetek nagyon ritkán történnek a kerületben. Mint írják, az érintett lakótelep alapvetően biztonságos, ám Bácskai János kerületi polgármester most mégis azt ígéri, átszervezik és bővítik a kerület térfigyelőkamera-rendszerét.

Beszámoltak arról is, hogy a nő állapotáról érdeklődve azt a tájékoztatást kapták a Merényi Gusztáv Kórház igazgatójától, hogy a sérült állapota javult, de továbbra is életveszélyes sérülésekkel ápolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik