Közélet

Meghalt egy lány a 44-es úton

motoros (motorbaleset, motoros, )
motoros (motorbaleset, motoros, )

Két súlyos baleset is történt szombat hajnalban.

Egy lány meghalt, két másik fiatal megsérült egy balesetben, amely kora hajnalban történt a 44-es főúton, Öcsöd és Kunszentmárton között. A tragédia éjjel 2 óra előtt történt az 57. és 58. kilométer között egy kanyarban, ahol egy autó az eddigi információk szerint hátulról egy rendsodrót húzó traktor vontatmányának ütközött, majd az árokba csapódott.

A személygépkocsiban utazó három fiatalt a kunszentmártoni tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsok közül. Egy 19 éves kecskeméti lány életét már nem lehetett megmenteni, a járművet vezető fiút súlyos, másik utasát, egy lányt könnyebb sérülésekkel vitték kórházba.

Szombat reggel egy másik baleset után is két súlyos, életveszélyes állapotban lévő sérülteket kellett kórházba szállítani a 7-es főút Székesfehérvár-Szabadbattyán közötti szakaszáról. A balesetet az okozta, hogy egy motoros felelőtlen előzésbe kezdett, amitől egy szemből érkező autó vezetője megijedt, félrerántotta a kormányt, és az előtte haladó motornak csapódott, majd az ütközés ereje a szemközti sávban közlekedő gépkocsinak dobta.

A balesetet okozó 30 éves motorost súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a mentők a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházba. A másik – a balesetben könnyebben megsérült – 48 éves motorosnál elszíneződött az alkoholszonda, ezért ellene közigazgatási, hatósági eljárást indított a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik