Közélet

Előzetesbe kerültek az aluljáró rémei

aluljáró (aluljáró, rablók, )
aluljáró (aluljáró, rablók, )

Öten rontottak rá egy fiúra. Négyüket nem sokkal később elkapták, már előzetes letartóztatásban vannak. Ötödik társuk szombat este feladta magát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság még csütörtökön tette közzé a felhívását, miszerint öt fiatalt keresnek, akik május végén, Budapesten, a Ferenciek terén kiraboltak egy fiatalt. A társaságról, és magáról a támadásról is jó minőségű felvételeket készítettek a térfigyelő kamerák. A banda tagjai hátulról támadtak, és egy zenelejátszót zsákmányoltak.

A támadás szombat hajnalban történt. A fiú gyanútlanul sétált az üres aluljáróban, a tizenévesek követték. Egyikük nekifutásból, nagy erővel hátba rúgta, de nem sikerült földre küldenie. Ekkor az egyik támadó több ütéssel földre terítette, majd elvette a lejátszót.

Négy támadóra még akkor éjjel bilincs került, a Hír24 úgy tudja, a belvárosban csaptak le rájuk. Ötödik társuk szombaton éjszaka önként jelentkezett a rendőrségen. Az első körben elfogott négy rablót a bíróság vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte, ötödik társának sorsáról kedd estig kell dönteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik