Közélet

Véletlen? Újabb sportoló autóját törték fel Budapesten

tolvaj (autófeltörés, tolvaj, lopás, )
tolvaj (autófeltörés, tolvaj, lopás, )

Korábban Mocsai Lajos szövetségi kapitány és Pisont István autójából vittek el számítógépet, most Tőzsér Dániel kocsiját szemelték ki.

Az Andrássy úton feltörték Tőzsér Dániel válogatott labdarúgó autóját, amelyből ellopták hozzá látogató korábbi csapattársai, Thibaut Courtois és Jelle Vossen csomagjait.

A FourFourTwo című szaklap úgy tudja, hogy a belga Courtois – aki az Európa Liga-győztes Atlético Madrid kapusa -, és honfitársa, a Genket – Tőzsér volt klubját – erősítő Vossen a budapesti megérkezést követően a magyar játékossal a belvárosba autózott. Parkolás után a csomagtartóból kilopták a vendégek bőröndjét, bennük a ruhájukkal és útlevelükkel.

“Alig két órája érkeztünk Budapestre, azért, hogy meglátogassuk a barátunkat, a családját, megnézzük Magyarországot, erre ott álltunk minden cucc nélkül” – mondta a lapnak Courtois, aki hozzátette: szerencse, hogy a személyi igazolványukat, telefonjaikat és pénztárcájukat magukkal vitték az ebédhez.

Hétfőn Mocsai Lajosnak, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának autóját törték fel az Andrássy úton, és vittek el két számítógépet, benne a szakember számára fontos kézilabdás statisztikákkal, tanulmányokkal.

Ahogy korábban a Nemzeti Sport Online beszámolót róla, Pisont István, az U17-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője is pórul járt. Ő az írek elleni felnőtt válogatott mérkőzés alkalmával az Istvánmezei úton hagyta kocsiját, és abból lopták el a laptopját, amelyben az elmúlt évek szakmai anyagai voltak elmentve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik