Közélet

Gyerekei előtt verte az utast a BKV-ellenőr

A férfi két gyermekével utazott a villamoson, de az ellenőrt ez nem hatotta meg.

A Hír24-nek szemtanúk számoltak be a szerda délutáni esetről. Azt mondták, a 30 év körüli férfinek minden bizonnyal nem volt érvényes menetjegye, ezért alakult ki a vita közöttük. Az ellenőr a szócsata közben elvesztette a türelmét és megütötte az utast, ebből aztán komolyabb lökdösődés és verekedés alakult ki.

A szemtanúk azt állítják, a 17-es villamoson utazókat megbotránkoztatta az eset: a férfinek valamije vérzett, a két gyermeke pedig hangosan sírt, nagyon megrémültek, hogy bántják az édesapjukat. Az eset pikantériája, hogy a dulakodás után épp a verekedést provokáló ellenőr hívott rendőrt.

A Hír24 megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot és a BKV-t is, hogy adjanak részletes tájékoztatást a történtekről, de egyelőre nem válaszoltak.

Mint arról márciusban beszámoltunk, könnygázzal fújtak le egy házaspárt a BKV-ellenőrök, majd a kabátot is letépték a férjről.

Szerdán reggel még ennél is tragikusabb eset történt: egy fiatal férfi az ellenőrök elől menekülve egy furgon elé lépett és szörnyethalt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik