Közélet

Újabb halott a kulcsi háznál

Emberi csontokat találtak a kulcsi ámokfutó kertjében.

Most azt vizsgálják, ki lehet az újabb, ötödik halott, miként halhatott meg. A rendőrség szerint a csontok feltehetően egy több évtizede elhunyt embertől származnak. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, nem csontvázról van szó, hanem néhány csontról.

A gyilkosságot követő helyszíneléskor találtak azokra egy árokban. “Elképzelhető, hogy a második világháborúban elesett katonától származnak a csontok, de az is lehet, hogy a közelben fekvő sírkert régi temetője volt korábban itt. Természetesen egyéb eshetőségeket sem zárunk ki a vizsgálatok lezárásáig” – tette hozzá R. Szabó Ágnes. A csontokat közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

A kulcsi családi tragédiára múlt pénteken derült fény. A gyilkossággal gyanúsított 23 éves fiatalember négy családtagját ölte meg. A gyanúsított kihallgatásakor azt mondta, tettét nem bánta meg, már hónapok óta gyilkos ösztön ébredt benne, családtagjai halálos ellenségeivé váltak, ezért ölte meg őket. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik