Közélet

Pornóforgatás a sportklubban – megérkezett a feljelentés

Dunakeszi vezetői azért fordultak a rendőrséghez, mert két évvel ezelőtt a város sportpályáján egy nemzetközi stáb felnőtt filmet forgatott.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Hír24-nek elmondta: péntek reggel érkezett a feljelentés a rendőrségre. Most első lépésként azt fogják vizsgálni, történt-e egyáltalán bűncselekmény.

A Magyar Narancs számolt be először arról, hogy „A lényegretörő – Anal Football Club” néven piacra dobott filmet a dunakeszi sportpálya öltözőjében forgatták. Az alkotás egy nemzetközi stáb műve, a film orál-, leszbikus és análjelenetekkel gazdagon illusztrált.

A dunakeszi önkormányzat vezetése azt állítja, nem tudott arról, hogy a városi sportklub öltözőjében forgattak volna 2010-ben. A csütörtöki közlemény szerint a film készítéséről a sportklub elnöke sem tudott, a történtekre az egyik helyi LMP-s hívta fel a figyelmet. A témával már márciusban is foglalkozott az önkormányzat, az akkori ülésén úgy döntöttek, hogy a jövőben a városi tulajdonú sportingatlanokat a sportegyesületek kizárólag saját sportolási céljaikra használhatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik