Közélet

Rendőrségi ügy lehet az öltözői keménypornóból

A felnőttfilmet Dunakeszin, a városi sportklub öltözőjében forgatták. A polgármesteri hivatal és a sportklub elnöke is állítja, semmit sem tudnak erről.

„A lényegretörő – Anal Football Club” című  2010-ben forgatott, orál-, leszbi- és análjelenetekben bővelkedő alkotást már piacra dobták. A film miatt a napokban több cikk is született, ezért az index.hu telefonon kereste a város polgármesterét, Dióssi Csabát. Azt akarták megtudni, ki és mennyiért adta bérbe az önkormányzati tulajdonban lévő futballpályát. A polgármester nem nyilatkozott, de az önkormányzat közleményt adott ki. Ebben azt írják, nem volt tudomásuk arról, hogy az előző ciklusban felnőtt tartalmú filmet készítettek a városban. Állítják, ezt a sportklub elnöke sem tudta.

A közlemény szerint a film létezésére az egyik helyi LMP-s hívta fel a figyelmet, ezért márciusban az önkormányzat ülésén napirendre is került a téma.

A városvezetés azt is bejelentette, a történtek tisztázása érdekében a rendőrséghez fordulnak. A Hír24 kereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot, de egyelőre nem tettek feljelentést az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik