Közélet

Kolompár László családja is eltűnt

Nemcsak Kolompár László tűnt el nyomtalanul, hanem az egész családja is, ezt a rendőrség is megerősítette, ennek ellenére a Kecskeméti Törvényszék május 21-re és 22-re tűzte ki a következő tárgyalási napot - írja szerdai számában a Magyar Nemzet.

Sárközy Szabolcs, a Kecskeméti Törvényszék szóvivője a lapnak azt mondta: megvárják, amíg a rendőrség írásban is megerősíti, hogy nemcsak Kolompár László, hanem a családja is eltűnt. Hozzátette: a rendőrségi jelentés megérkezését követő 15 nap elteltével az ügyész kérheti, hogy a vádlott távollétében is megtartsák a tárgyalást.

A lap emlékeztet: a Kolompár Orbán és társai ellen folyó per másodrendű vádlottja, Kolompár László megszegte a lakhelyelhagyási tilalmat és megszökött. Az április 4-i tárgyaláson emiatt nem jelent meg, ezt követően elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A Kolompár Orbán és nyolc társa elleni per 2009 novemberében kezdődött, majd 2010 nyarán indult újra. A per bizonyítási eljárásában három ügyet egyesítettek. A vádlottakat jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével, magánokirat-hamisítással, sikkasztással, a számviteli rend megsértésével vádolják – idézi fel a lap.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik