Közélet

Újra bíróság előtt a feleséggyilkos nőgyógyász

Az arab férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják.

A gyilkossági ügy tárgyalása kedden, délután fél 2-kor folytatódik a Fővárosi Törvényszéken. Idén ez a második tárgyalási nap. Decemberben a vádlott megszólalt. Életéről és bűnéről beszélt, sírva fakadt, mondván, megbánta, amit tett.

Az ügy tárgyalása 2011 októberében kezdődött. Az arab származású nőgyógyász tavaly februárban több késszúrással gyilkolta meg feleségét. A háromgyerekes férfi sokat dolgozott, de keresete nagyrészét szerencsejátékokra költötte, eljátszotta a család spórolt pénzét, a végén a nő ékszereit is zálogba adta, hogy finanszírozhassa költséges szenvedélyét. Az asszony el akart válni, férje hiába könyörgött neki, hogy ne hagyja el, a nő nem engedett. A végzetes estén a helyzet elfajult. A vádlott megfenyegette gyermekei anyját. Azt mondta: megöli, ha elhagyja. Az asszony ekkor felkapott egy konyhakést, és azt mondta, próbálja meg. A vádlott így is tett. Egy üveggel előbb fejbe ütötte nejét, majd a tőle elvett konyhakéssel többször megszúrta őt. Ezután magával is végezni akart.

A vádlott korábban azt mondta: a gyilkosság estéjéről csak egy dologra emlékszik: hogy az üveggel megütötte feleségét, arra, hogy többször is megszúrta a késsel, már nem. Elmondta azt is, neje valójában azért akart válni, mert volt valakije.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik