Közélet

Drogmámor és pucérkodás a gyermelyi szökőkútban

A 45 éves fürdőzőt nem zavarta sem a hideg víz, sem a döbbent "közönség". A férfi meztelen mutatványa után a rendőrségen kötött ki.

A falubeliek vasárnap értesítették a helyi körzeti megbízottat a szokatlan látvány miatt. A kiérkező rendőrök a tatabányai férfit még Ádám-kosztümben találták a gyermelyi szökőkútnál. Megkérdezték tőle, mégis mivel magyarázza tettét, ám a pucérkodó erre nem tudott válaszolni. A férfi zavart volt, mivel a látványos fürdőzése előtt, közben és után is kábítószert fogyasztott.

A körzeti megbízott átvizsgálta a férfi ruháit és kocsiját is, a már félig elszívott marihuánás cigarettára az autó első ülésén bukkant rá. A meztelenkedőt előállították és kábítószergyorstesztnek vetették alá, amely kimutatta a testében lévő drogot. A férfi kihallgatásakor elmondta: délután 4 óra körül érkezett meg Budapestről Gyermelyre, és már vezetés közben is fogyasztott marihuánát, és azelőtt is beleszívott, hogy megmártózott volna a szökőkútban. Sőt, vallomása szerint pancsolás közben is szippantott egyet-kettőt.

A férfi ellen visszaélés kábítószerrel bűntett és járművezetés bódult állapotban bűntett gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség várja azok jelentkezését, akik látták, hogy az autót a gyanúsított vezette, illetve parkolta le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik