Közélet

Kegyetlen gyilkosság Polgáron – testvérpárt gyanúsítanak

A testvérpár együtt szórakozott az áldozattal, ittak, gyógyszereztek, majd előkerült a fejsze. A gyilkosság hátterében szerelemféltés áll.

A 30 éves férfi holttestére február 14-én, éjjel bukkantak rá Polgáron, egy lakatlan házban. Azt már akkor is tudni lehetett, hogy brutális gyilkosságról van szó, ám azt a rendőrök nem közölték, hogyan végeztek az áldozattal.

A nyomozók hamar eljutottak a gyilkoshoz, aki a férfi ismerőse volt. A 22 éves helyi fiatalt elfogták, őrizetbe vették és kihallgatták, jelenleg előzetesét tölti. Mindent bevallott, mostanra pedig kiderült: bűntársa is volt. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője, Tóth Ferenc szerdán, sajtótájékoztatón számolt be a részletekről.

Ebben az elhagyott épületben találtak rá az áldozatra (fotó: HBMRFK)

A gyanúsított öccsét pár nappal később kapták el a rendőrök. A fiatalról mindössze annyit közöltek, hogy ő is jelen volt a gyilkosság idején. Őt szintén előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. A testvérpár ellen emberölés miatt folyik a nyomozás, tettükért akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is sújthatják őket.

A körülményekről annyit tudni, hogy a két fiú az áldozattal együtt italt és gyógyszert fogyasztott, a szórakozás pedig egy idő után vitába csapott át. A háttérben szerelemféltés áll.

A rendőrség beszámolt arról is, hogy a férfival egy fejsze végzett, a férfi fejsérülést szenvedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik