Közélet

Lángoló bojler okozta a nő halálát

A tűz végül magától elaludt, és nem is terjedt tovább. A nő életét ennek ellenére már nem lehetett megmenteni.

A lángok hétfőn, kora délután csaptak fel Budapest XVI. kerületében, az Árpádföldi út egyik lakásában. A tűz a fürdőszobában ütött ki, a gázbojler égett. A lángok átterjedtek a berendezés közelében lévő tárgyakra is. A helyiségben egy idős nő tartózkodott.

A tűzoltók rövid idő alatt a helyszínre értek, de az asszony ekkor már halott volt. Végül oltaniuk sem kellett, a bojler ugyanis teljesen kiégett, a tűz pedig kialudt. A lángok a szomszédos helyiségekre nem terjedtek át.

A hétvégén több tűzeset is halállal végződött. Komáromban szörnyű tragédia történt: egy apa és másfél éves kisfia vesztette életét, amikor a lakásuk egyik szobájában tűz ütött ki.

Tűz pusztított Budapesten, egy XVII. kerületi tanyán is. Egy lakókocsi kapott lángra, melyben két PB gázpalack is volt. Az egyik a nagy hőterhelés miatt széthasadt. Az oltás után egy férfi elszenesedett holttestére bukkantak.

Fejér megyében is áldozatot szedett a tűz. Lepsény egyik családi házában egy 37 éves férfi halt meg, miután az ágyán lévő paplan kigyulladt. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudtak segíteni rajta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik