Közélet

Eltűntként keresték, holtan találták

A 47 éves tabajdi férfi emberölés áldozata lett. Feltételezett gyilkosát őrizetbe vették.

Megtalálták annak a 47 éves férfinak a holttestét, akit eltűntként kerestek a bicskei rendőrkapitányság nyomozói – közölte a rendőrség.

A férfi eltűnését a fia jelentette be január 14-én. Elmondta, hogy édesapja – aki a tabajdi pálinkafőzdében dolgozott, s annak közelében lakott egy lakókonténerben, – január 13-án bement a munkahelyére, majd pénzét, telefonját, kabátját, gyógyszereit hátrahagyva, ismeretlen helyre távozott, s az óta nem adott életjelt magáról – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A bejelentés után a rendőrség kiadta a férfi országos körözését. Több speciális mentőegység – köztük kutyás kereső egység – is kereste az eltűnt férfit. Helikopterről és kisrepülőgépről is átnézték Tabajdot és környékét, eredménytelenül.

Kedden dél körül bejelentés érkezett a bicskei rendőrkapitányságra, hogy megtalálták a férfi holttestét. A helyszíni szemle során megállapították, hogy bűncselekmény áldozata lett.

Az ügyben emberölés miatt indult eljárás, s kedden délután elfogtak egy férfit, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak a rendőrök. A férfit őrizetbe vették. A nyomozás érdekeire hivatkozva többet egyelőre nem közölt a rendőrség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik