Közélet

Pofozkodott Tiszaladány polgármestere

Az asszony állítólag azzal fenyegette Liszkai Ferencet, hogy kikaparja a szemét.

A háromgyerekes asszony hétfőn ment be a hivatalba. Azt sérelmezte, hogy a neki járó lakhatási támogatás egy részét tartozásai fejében levonták. Ezt számonkérve végül nekiesett a falu vezetőjének. Liszkai Ferenc, a település fideszes polgármestere azt mondta, az asszony durva szavakkal illette őt és a hivatal dolgozóit, majd miután kitessékelték az irodából, ököllel ütötte az ajtót.

A két pofon a falu első embere szerint akkor csattant el, amikor az asszony az ajtót feltépve nekirontott és azzal fenyegette, hogy kikaparja a szemét.

“A hivatalba lépésem óta eltelt másfél esztendő legnehezebb napja volt számomra a hétfői, s pedagógiai szempontból talán nem cselekedtem helyesen, amikor két pofont adtam a dühöngő asszonynak, de csak így tudtam őt lecsillapítani, s megvédeni magamat” – mondta a Népszabadság tudóítójának Liszkai Ferenc. A nőt a napilap munkatársainak hétfőn nem sikerült elérniük, de egyik ismerősétől úgy tudják: orvosi látleletet vett a sérüléseiről, és feljelentést tett. A polgármester garázdaság miatt ugyancsak a rendőrséghez fordult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik