Közélet

Személyautóval ütközött egy vonat

Az ütközés következtében a jármű a vonat alá szorult, ezért a műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt Ács és Komárom között szünetelt a vasúti forgalom.

Személyautóval ütközött a Zürichből Budapestre közlekedő “railjet” járat csütörtök este az ácsi vasútállomásnál, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg – közölte az MTI-vel a Mávinform sajtóügyeletese, aki egyelőre nem tudott tájékoztatást adni arról, hogy a személyautóban megsérült-e valaki.

Peiper Károly közlése szerint a gépkocsi a fény- és félsorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon lévő állomásnál. Az ütközés következtében a jármű a vonat alá szorult, ezért a műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt Ács és Komárom között szünetelt a vasúti forgalom.

A sajtóügyeletes elmondta, hogy a vasúttársaság vonatpótló buszokat rendelt. Az átszállások miatt az erre közlekedő vonatok utasai jelentős, 30-60 perccel hosszabb menetidőre számíthatnak. A menetrend szerinti közlekedés csak a késő éjszakai órákra állhat helyre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik