Közélet

Tizenéves lányokat kényszerített fizetett szexre

A 35 éves férfi hónapokon át fogva tartotta, fenyegette, verte és kifosztotta áldozatait. Testüket árulta, a szexért kapott pénzt pedig egy forintig elvette tőlük.

A hivatalos tájékoztatás szerint a budapesti rendőrök kedden este, az Erzsébet körúton kapták el, egy körözött mobiltelefon miatt állították elő. A közlemény természetesen nem említi, hogyan bukkantak a férfi nyomára, minden bizonnyal nem ő vallotta be, hogy a telefonlopáson kívül két fiatal lány szexre kényszerítése is nyomja a lelkét.

Kedd óta már kihallgatták a férfit és a 19 éves lányokat is. Kiderült, hogy négy hónapon át tartotta terrorban áldozatait: fenyegette őket és családjukat, közben arra kényszerítette őket, hogy az általa szervezett légyottokon szexuális szolgáltatást nyújtsanak. A befolyt pénzt természetesen elvette tőlük.

A bűnözőt most kerítéssel, kitartottsággal, személyi szabadság megsértésével és kifosztással gyanúsítják, az ügyben a gyermek- és ifjúságvédelmi osztály vizsgálódik – írja a rendőrség.

A Hír24 információi szerint a férfi azután bukott le, hogy az egyik nővel a Petneházy utcai lakásban összeveszett, majd állítólag fegyverrel megfenyegette. A nőt arra kényszerítette, hogy összepakolja ruháit, majd kocsival a X. kerületbe vitte. Hogy a rendőröknek erről az esetről ki szólt, nem tudni, de a férfit információink szerint az Erzsébet királyné útján fogták el, nem az Erzsébet körúton. És itt kerül képbe az ellopott telefon, amit a férfinél találtak a rendőrök: ezt a fiatal nőtől vette el az említett veszekedés közben.

Úgy tudjuk, a futtatót a fent említett bűncselekményeken kívül könnyű testi sértésekkel is gyanúsítják, a személyi szabadság megsértésének pedig egy súlyosabb esetével, az aljas indokból elkövetettel gyanúsítják. A férfi előzetes letartóztatásáról pénteken dönt a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik