Közélet

Születésnapi buli: vascsővel verte áldozatát

A rendőrségen fejezte be a születésnapi partiját egy fiatalember Hódmezővásárhelyen. Egy vascsővel vert meg egy férfit brahiból.

A születésnapját ünnepelő 21 éves vásárhelyi fiatalember, péntek este több szórakozóhelyre is betért. Hajnalban hazafelé indult, amikor a Tájház közelében meglátott egy férfit. Mivel különösen erősnek érezte magát, úgy döntött, verekedni fog, nem kerüli ki a szembe jövőt. Nekiment, majd a földre is lökte. A földharcban még kiegyenlített volt a csata, de nem sokkal később valahonnan szerzett egy vascsövet. Áldozata a közeli parkolóban, az autók között keresett menedéket, de az agresszív ember nem hagyott békét neki, ütötte, ahol érte. Amikor úgy érezte, hogy végzett, elindult haza. A mentők a szegedi traumatológiai klinikára szállították a sérültet, csodával határos módon csak könnyebb sérülései lettek.

A rendőrök a szemtanúk segítségével gyorsan azonosították a fiatalt. Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, azzal védekezett, hogy ittassága miatt erősnek érezt

e mag

át. Garázdaság és testi sértés miatt kell felelnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik