Közélet

Segítség, valaki van a kádamban!

A tolvaj lényegében sokkot kapott. Amikor a családfő megkérdezte, mit keres a házában, mukkanni sem tudott.

A bicskei ház lakóinak reggel, ébredés után tűnt fel a konyha felöl érkező gyanús zaj. A családfő kiment a hálószobájukból, akkor vette észre, hogy egy idegen megy be a fürdőszobájukba. Utánament, és azt látta, hogy a hívatlan vendég bemászik a kádjukba, hogy ott elbújjon. Megkérdezte, mégis mit keres az otthonában, de a férfi nem válaszolt, csak üveges tekintettel bámulta a plafont, és zihált.

 

 

 

Így a helyszínre a rendőrökön kívül a mentők is érkeztek, akik miután megvizsgálták a zavart férfit, beszállították Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba. Ellátása és a mintavétel után az egyenruhások előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Mint kiderült, lopni ment a házba, eljárás indult ellene.

A tulajdonos valószínűleg elfelejtette bezárni az ajtót, a tolvaj így jutott be az épületbe. A rendőrök jól ismerik a 35 éves férfit, ugyanis már többször is volt büntetve lopás miatt. A nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását – tudta meg a Hír24 a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől, Németh-Kész Mónikától.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik