Közélet

Elkapták a prostituált brutális gyilkosát

A pénteken Rákoscsabán több késszúrással megölt nő valószínűleg prostituált volt. A feltételezett tettest elkapták a rendőrök.

Az MTI Hírcentrum információi szerint prostituált volt az a nő, akit pénteken este megöltek a fővárosban. Úgy tudni, a gyilkosság előtt a futtatójával veszekedett egy autóban a XVII. kerületi Péceli úton. A 22 éves áldozat állítólag kiszállt a kocsiból, és menekülni próbált, de a futtató utánament és többször is megszúrta. A nő a helyszínen meghalt, a tettes elmenekült.

A rendőrség nagy erőkkel fogott a nyomozáshoz, lezárták a környéket, tanúkutatásba kezdtek, és az adatgyűjtés során az áldozat kapcsolatrendszerét feltérképezve látókörükbe került egy lehetséges elkövető – mondta el a BRFK sajtóügyeletese.

Szombat délelőtt állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy a tetthelytől nem messze egy családi ház udvarában ismeretlen férfi bujkál. A rendőrök azonnal körülvették a helyszínt. A feltételezett elkövető megpróbált ellenállni a rendőri intézkedésnek, de a helyszínen elfogták, és eljárás indult ellene a fiatal nő megölése miatt. A férfin szemmel látható sérülések voltak, ezért kórházba szállították, és őrizetbe veszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik