Közélet

Azonosították az ámokfutó betörőbanda harmadik tagját

30 éves férfit már név szerint keresik. Két társa már őrizetben van.

A csapat szombaton, a II. kerületi Rákóczi úton próbált betörni az egyik házba. A két férfi átmászott a kerítésen, míg harmadik társuk kint várakozott. A rendőrök a helyszínre mentek, a betörők amint ezt észrevették, menekülőre fogták. Bepattantak saját kocsijukba, és gázt adtak. Ezután kezdetét vette az üldözés.

Az ámokfutók fittyet hányva minden szabályra, a forgalommal szemben haladva, autókat összetörve igyekeztek egérutat törni. Végül saját kocsijukat is sikerült használhatatlanná tenniük, buszmegállóba csapódtak a Kapy utcában. Így kénytelenek voltak gyalog menekülni. A nőt még a helyszínen sikerült elkapniuk az egyenruhásoknak, míg az egyik férfit – a kocsi sofőrjét – egy órával később, a Toldi Ferenc utcában fogták el.

Időközben a nyomozók azonosították a csapat harmadik tagját. Orsós Tibor ellen országos elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrség képet is közzétett a betörőről. Kérik, hogy aki felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, értesítse a rendőrséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik