Közélet

Lecsaptak a terrorelhárítók Pakson

A Terrorelhárítási Központ speciálisan kiképzett rendőrei csaptak le bűnözőkre, akik milliókat csaltak ki egy lányát kereső apától.

A lány apja fordult segítségért a paksi alvilág ismert figuráihoz, miután húszéves lánya több mint egy évvel ezelőtt eltűnt.  A 37 éves paksi és 45 éves pusztahencsei férfi azt ígérte, felkutatják a lányt, ám szeptember óta csupán annyi dolguk volt, hogy elköltsék a kapott 3,6 millió forintot, eszük ágában sem volt a nőt keresni.

Kedden az apa és a két férfi újabb találkozót beszélt meg a Paksi Ipari Parkba, erről a randevúról már a rendőrök is tudtak. A helyi rendőrök a terrorelhárítók segítségét kérték az elfogáshoz, mert tartani lehetett tőle, hogy ellenállnak vagy megpróbálnak elmenekülni. Azt sem lehetett kizárni, hogy fegyver van náluk, korábban ugyanis többször is ültek börtönben erőszakos bűncselekmények miatt.

Az egyenruhások megvárták, míg a két bűnöző az autómosó közelében átveszi az újabb egymillió forintot, majd akcióba léptek. A csalókat őrizetbe vették, kezdeményezték, hogy az ügyészség kérje előzetes letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik