Közélet

Egy nap, két halálos baleset

Egy autós Kiskunfélegyházánál szenvedett balesetet, amikor lesodródott az útról. Nyíregyháza közelében pedig vonattal ütközött egy kocsi. Egyik sofőr sem maradt életben.

Az 5-ös főúton történt tragédia körülményei még tisztázatlanok. Egyelőre annyit tudni, hogy az autós átment a szemközti sávba, árokba hajtott, végül pedig nekicsapódott egy fának. A kocsi annyira összeroncsolódott, hogy tűzoltókat kellett hívni a helyszínre. Hiába jött gyorsan a segítség, a 67 éves férfi nem élte túl a balesetet. A rendőrség vizsgálja a körülményeket.

A másik baleset a Nyíregyháza-Nyírszőlős közötti szakaszon történt, egy vasúti átjáróban. Egy InterCity és egy kocsi ütközött. A vonat vezetője amikor észrevette az autót, vészfékezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést. A szerelvény több száz méteren át tolta maga alá gyűrve az összeroncsolódott járművet. Az autót egy nő vezette, vele volt kiskutyája is. Egyikük sem élte túl a balesetet. A vonaton utazók közül senki nem sérült meg. Valószínű, hogy a kocsi sofőrje a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik