Közélet

Súlyos balesetek több nagyvárosban

Karambolok, árokba boruló és villamossal ütköző kocsik - sok baleset történt az ország útjain szerdán. Halálos áldozat nem volt, de csaknem tucatnyian megsérültek.

Mentősök és tűzoltók dolgoznak Nyírmihálydi közelében a 471-es úton, ahol két autó frontálisan ütközött. A mentők egy súlyos és két könnyű sérültet szállították kórházba. A súlyos sérültet – egy idős nőt – a tűzoltók szabadítottak ki a roncsok közül.

Veszprémben is baleset történt: a 82-es főúton Gézaházánál szalagkorlátnak ütközött, majd lesodródott az útról egy román rendszámú kocsi. Az árokba borult autóban hárman utaztak, mindannyian megsérültek, egyiküket mentőhelikopter szállította a veszprémi kórházba – számolt be az MTI.

Pécsett, az egyik elágazásnál is történt egy frontális karambol. Az ütközésben négyen megsérültek.

Miskolcon kocsi hajtott neki egy villamosnak, ugyancsak egy kereszteződésben. Az autó 85 éves vezetőjét kórházba kellett vinni. A sofőr a járműbe szorult, ahonnan a tűzoltóknak kellett kivágniuk.

Nekiütközött a 41-es villamosnak egy autó csütörtök délután Budapesten a Fehérvári úton. A Baranyai utcánál történt a balesetben senki nem sérült meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik