Közélet

Szomorú szombat – számtalan tragédia egy nap alatt

A mai nap szokatlanul sok tragikus balesetet tartogatott számunkra. Ebben a hírben összefoglaltuk a nap eseményeit, s egyúttal újra megemlékezünk a nagyszerű humorista és a fiatal színész életművéről is.

Napsütés és számtalan közösségi program várt ránk ezen a szombaton országszerte, azonban a derű nagyon gyorsan borúba csapott át. Szokatlanul sok halálos és súlyos balesetről kaptunk hírt ezen a napon. Ezeket a tragédiákat fűztük össze, s egyúttal újra megemlékezünk a nagyszerű humorista és a fiatal színész életművéről is.

Tragikus balesetben szombat reggel meghalt Huszár Zsolt, az Új Színház színésze, akit a 41-es villamos szombat hajnalban gázolt el Budapesten a Dohány utca és a Károly körút találkozásánál. Részletek itt.

Öt külföldi autós sérült meg az M5-ös autópályán Balástya és Kistelek között szombatra virradóra történt hármas karambolban. Részletek itt

A helyszínen meghalt egy 54 éves férfi, aki autójával felborult, és kiesett a járműből péntek éjszaka Kunfehértó külterületén. Részletek itt.

Életét vesztette az a 81 éves férfi, akit egy tehervonat gázolt halálra szombat délelőtt a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon Öttevény és Lébény között. Részletek itt.

Súlyosan megsérült egy motoros, akit személyautó sodort el a Kunszentmiklóst Kunpeszérrel összekötő úton szombat délután. Részletek itt.

A lelátó szélére zuhant egy második világháborús repülőgép egy légi versenyen az amerikai Renóban, a szerencsétlenségben legalább hárman meghaltak, s több mint félszázan megsérültek. Részletek itt.

Motoros és autós ütközött a 85-ösön szombat este. A baleset miatt teljes szélességében lezárták a 85-ös főutat Kapuvár és Vitnyéd között. Részletek itt.

Egy alpinista cég alkalmazottja meghalt, miután egy tárolóban ráomlott a szénfal szombatra virradó éjszaka Visontán, a Mátrai Erőműben. Részletek itt.

Meghalt egy motoros szombat este Hajdúdorogon, miután összeütközött egy autóval. Részletek itt.

Hasnyálmirigy-daganatot diagnosztizáltak nála máj­áttétekkel, később agyvérzést kapott. Ma kaptuk a hírt: meghalt Böröczky József humorista, szakkommentátor. Hatvanhárom éves volt. Részletek itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik