Közélet

Halállal végződött a szadomazó szex

Japán szadomazó közben elkövetett gyilkossággal vádolnak egy 43 éves mérnököt Rómában. A férfi egy 24, illetve egy 23 éves nővel vett részt a szexuális rituáléban.

Az úgynevezett shibari alatt, melynek lényege, hogy mozdulatlanra kötözik a szenvedő félt, a 24 éves nő életét vesztette, 23 éves társát pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba – írja a manna.ro.

A gyilkosságot Róma szélén egy mélygarázsban követték el. A lányok testéhez csobolyót (kis hordót) kötöttek kötelekkel, melyekre több hurkot és bogot vetettek. A 24 éves olasz hölgy fojtogatás miatt halt meg.

A gyanúsított többször is találkozott a lányokkal, akikkel szadomazót játszott. Elmondta, a lányok önszántukból mentek bele a szexuális rituáléba. A férfi hívta ki a mentőket akkor, amikor rájött, egyikük meghalt.

“Az adrenalin miatt élvezetes a játék. A fojtogatás növeli az élvezetet. A tapasztalatlanok könnyen az életükkel játszanak, ha ezt művelik” – mondta Alberto Caputo szexológus. A férfi autójában rengeteg kötelet és szexuális játékszert találtak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik