Közélet

Sós vízzel kényszerítették prostitúcióra

Letartóztattak Madridban egy 27 éves román férfit, aki kegyetlen módszerrel próbált rávenni egy kiskorút a prostitúcióra.

A férfi negyedóránként arra kényszerítette a 17 éves lányt, hogy igyon meg egy pohár sós vizet. Az áldozatot végül súlyos veseproblémával kórházba kellett szállítani, mivel a kínzás több napon keresztül folyt.

A rendőrség megállapította, hogy a fizikai bántalmazással társult sós vizes „kezelésről” a lány 27 éves barátja gondoskodott. A férfi múlt héten vitte Madridba barátnőjét hamis iratokkal, aztán bezárta egy lakásba az Usera negyedben.
Az áldozatnak egy óvatlan pillanatban sikerült megszöknie, és egyenesen a rendőrségre ment. A rendfenntartók egészségi állapota miatt kórházba szállították, ahol megállapították, a testén éktelenkedő vágásokon kívül egyik veséje leállt.

A két fiatal három hónappal ezelőtt ismerkedett meg. A férfi azzal csalta ki a lányt, hogy nyaralni mennek Spanyolországba. Hogy a kiskorú elhagyhassa Romániát a szülei tudta nélkül, iratokat hamisítottak.

A férfit letartóztatták, de jelenleg szabadlábon védekezhet. Egyebek mellett kiskorúak bántalmazásának vádjával indítottak vizsgálatot ellene – írja a manna.ro.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik