Közélet

Tömegkarambol a 74-es főúton

Két kisbusz, egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött a baki tető után egy kilométerre Hahót irányába, a 33-as és 34-es kilométer között

.

Egy ember súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett a járművébe szorulva, amikor péntek délelőtt két kisbusz, egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a 74-es főúton Bak közelében; a forgalom időközben egy sávon újraindulhatott – tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Salamon Róbert közölte: a baleset következtében a személygépkocsi vezetője a járműbe szorulva súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a tűzoltók szabadították ki az autóból, majd mentőhelikopter szállította kórházba.

Az ütközés a baki tető után egy kilométerre Hahót irányába, a 33-as és 34-es kilométer között történt.

Egy kamion haladt Nagykanizsa felől Zalaegerszeg irányába, amikor összeütközött a sávjába áttérő, vele szemben közlekedő személygépkocsival. Az autó megpördült, majd a saját sávjában, a forgalommal szembe fordulva állt meg.

Az ütközés után egy, a személyautó mögött haladó mikrobusz is nekihajtott a személygépkocsinak, a kamionnak pedig hátulról ütközött neki egy Nagykanizsa felől Zalaegerszeg irányába haladó másik mikrobusz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik