Közélet

Felvétel készült az elásott férfi megmeneküléséről

A férfi egy közeli boltban kért segítséget, amit az üzlet biztonsági kamerája rögzített.

Mezítláb menekült támadói elől a csepeli erdőben elásott erdélyi férfi. A hírTV birtokába került felvétel tanúsága szerint a férfi augusztus 3-án délután kért segítséget egy üzletben, miután kicsalták egy, a csepeli Francia-öböl közelében található viskóhoz.

A boltban aztán először telefonon letiltotta a bankkártyáját, a rendőrségtől viszont nem kért segítséget. Támadóit csak később jelentette fel, őket másnap elfogták a rendőrök. A hírTV információi szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai kihallgatták a bolt eladóját, az ipari kamera felvételeit viszont nem kérték el.

Az Index közben arról ír, hogy az áprilisban elfogott csepeli rablók egyike már két hónappal ezelőtt beszélt a rendőrségnek arról, hogy az erdőben gyilkosságok történnek. A hírportál úgy tudja, hogy a rabló – vélhetően vádalku keretében – elárulta azt is, hogy pontosan hol vannak a holttestek. Így került a rendőrség látókörébe az a bizonytalan állampolgárságú férfi, akiről először az terjedt el a sajtóban, hogy szerb.

Viszont konkrétum nem volt a rendőrök kezében, és mivel attól tartottak, hogy a férfi elmenekül, ha megneszeli, hogy egyenruhások kutatnak a környéken, inkább vártak a holttestek felkutatásával. Az áttörést végül annak a férfinek az előkerülése hozta meg, akit elástak, de végül sikerült elmenekülnie. Az ő szökése után sikerült elfogni a szerbként ismert férfit és két társát is – írja az internetes lap.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik