Közélet

Fagyálló végezhetett az egyik csepeli elhantolttal

Több napilap értesülése szerint nem gyilkosság áldozata lett az egyik elásott ember. A rendőrség a hírt nem kommentálta.

A Bors, a Blikk és a Népszabadság értesülései szerint az eddig őrizetbe vett gyanúsítottak vallomásai alapján a csepeli erdőben talált négy halott közül kettő halálának körülményeire már van magyarázat.

A lapok meg nem erősített információi szerint a kolónia egyik tagja fagyállót ivott, és a mérgezés végzett vele, társai pedig elásták a holttestet. Később egy másik hajléktalan zsarolni kezdte őket, hogy elárulja titkukat a rendőrségnek. Neki ezért kellett meghalnia: társai állítólag halálra szurkálták – írják a lapok. A rendőrség az újabb híreket nem kívánta kommentálni. Bartha László, az NNI szóvivője azt mondta, a nyomozás jelenlegi szakaszában nincsenek újabb nyilvánosságra hozható információk. Egyelőre a szakértői vélemények elkészültére várnak.

Szombatig hat ember került előzetes letartóztatásba a Csepel-szigeten néhány napja kihantolt négy holttesttel összefüggésben. A holttesteket még nem sikerült azonosítani, vizsgálják haláluk körülményeit és időpontját is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik