Közélet

Családi tragédia az M5-ösön

Az anya a karambol helyszínén meghalt, az apa súlyos, a két gyerek könnyebb sérüléseket szenvedett.

Egy török családot ért baleset péntek délelőtt az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán, a kiskunmajsai leágazás közelében.

Az autópálya 112-es kilométerénél, a kiskunmajsai leágazás közelében egy török állampolgárokat szállító holland rendszámú személyautó, eddig tisztázatlan körülmények között az árokba csapódott, majd felborult. A gépkocsiban hátul ülő 42 éves asszony a helyszínen életét vesztette, az autót vezető 42 éves férje súlyos sérüléseket szenvedett.

A házaspár 6 éves kislányát és 5 éves kisfiát könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Az ötödik utas, egy 45 éves férfi sértetlen maradt. Az autópálya Budapest felé tartó oldalán történt baleset körülményeit a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A félpályás forgalomkorlátozás mellett zajló helyszínelés közelében négy autó koccant össze, annak ellenére, hogy a balesetre figyelmeztető táblát az intézkedő rendőrök kihelyezték. Az ütközések következtében személyi sérülés nem történt, de az úttesten szétszóródott törmelékek eltakarításáig a főváros felé közlekedőket Kiskunfélegyháza irányába terelik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik