Közélet

Átsodródott az ellentétes sávba és meghalt

A helyszínen életét vesztette az utasa annak a személygépkocsinak, amelyik hajnalban a 41-es főúton áttért az ellenkező sávba, és ott egy terepjáróval összeütközött.

A főút leveleki szakaszán egy Nyíregyháza felé tartó személygépkocsi eddig tisztázatlan okok miatt a vizes aszfalton megcsúszva átpördült a menetirány szerinti bal oldali sávba, és összeütközött egy cseh rendszámú terepjáróval – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A magyar autó utasa, egy 37 éves tiszaladányi férfi a helyszínen életét vesztette, felesége, valamint a cseh járműben ülő két ember könnyű sérüléseket szenvedett.

A szóvivő tájékoztatása szerint az ütköző cseh jármű mögött haladó másik cseh terepjáróban a baleset idején fedélzeti kamera működött, amely rögzítette a történteket. A felvételt a szabolcsi főkapitányság lefoglalta, és szakértővel elemzik. Fülöp Gergely megjegyezte: a baleset előtt a terepjárókat megelőzte egy fehér színű, zárt felépítésű kisteherautó, ennek vezetőjét a körülmények tisztázása érdekében keresik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik