Közélet

“Soha nem volt százas” a valkói családirtó

Egyesek szerint a kábítószertől borult el a 27 éves férfi agya, mások azt sejtik: a nélküle külföldre készülő barátnője miatt kattant be.

Mint arról korábban beszámoltunk, három embert ölt meg a Pest megyei Valkón kedd délelőtt egy férfi, aki később öngyilkos lett.

A férfi feltehetően több késszúrással végzett édesanyjával, nagyanyjával és barátnőjével, Hajnalkával, majd megölte magát is – mondta kedden Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A hvg.hu információi szerint a családnak nem voltak anyagi gondjai, rendezett körülmények között éltek. A gyilkos férfi 27 éves, barátnője pedig 23 éves volt. A holttestekre a szomszédok találtak rá – írja a hírportál.

A Bors úgy tudja, egyesek szerint a kábítószertől borult el a fiatalember agya, mások azt sejtik: a nélküle külföldre készülő barátnője miatt kattant be. A család egyik ismerőse a lapnak elárulta, Hajnalka már a házát is eladta, hogy Írországba költözzön, most hétvégén akart indulni. Az asszony úgy tudja: a férfi egykor biztonsági őrként dolgozott, de lopáson kapták. Négy év börtönre ítélték, a napokban kellett volna bevonulnia.

A megölt 23 éves lány egyik rokona, Bene Sándor a Mokka szerda reggeli adásában megerősítette: rendes, munkaszerető unokahúga tényleg Írországba készült, gyilkosával alig egy hónapja élt párkapcsolatban. A gyászoló rokon az öngyilkos elkövetőről úgy vélekedett: “soha nem volt százas, úgy nézett ki, mint aki depressziós”. Sándor azt is elmondta: az alkoholt, kábítószereket és gyógyszereket rendszeresen fogyasztó férfire valóban börtön várt lopás miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik