Közélet

Repülős Gizi sosem adja fel

Ezúttal egy Sopronhoz közeli faluban fogták el a hírhedt tolvajt. Jelentős mennyiségű ékszert és készpénzt találtak nála.

Kuntzné Kékesi Éva, a soproni kapitányság szóvivője azt közölte: a 85 éves nő éppen a közeli Hegykő egyik családi házának udvarán nézelődött, amikor a nyomozók – akik egy falubeli hívása nyomán érkeztek a településre – elfogták.

Rendőrségi forrásból az MTI úgy tudja: a nőt, akinél jelentős mennyiségű ékszert és készpénzt találtak, előállították, jelenleg a sértetteket keresik. Az információ szerint az utóbbi napokban Sopronban feltűnően sok – az asszony specialitásának számító – besurranás és zsebtolvajlás történt, és tűntek el értékek azon a buszon is, amellyel Repülős Gizi Hegykőre utazott.

K. Sándorné Bodnár Gizella az 1950-es években vált ismert tolvajjá, és azért kapta a Repülős Gizi nevet, mert gyakran közlekedett belföldi légi járatokkal. Korábban összesen 22 és fél évi fegyház-, illetve börtönbüntetéssel sújtotta a bíróság. Legutóbb ez év áprilisában Balatonbogláron bukott le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik