Közélet

Az Intercityről ugrott a halálba

A férfi holttestét a sínek mellett találták meg. Halálát az okozta, hogy a vonat levágta a lábát és elvérzett.

Az 57 éves férfit szerdán találták holtan a vasúti sínek mellett Kecskemét és Nagykőrös között, közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön. Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint az a legvalószínűbb, hogy a férfi kiugrott egy gyorsvonatból.

A baon.hu szerdai beszámolója szerint a Nagykőrösön megálló IC egyik utasa azzal ment oda a forgalomirányítóhoz, hogy szerinte leugrott valaki Katonatelep és Nagykőrös között a nagy sebességgel közlekedő vonatról. A vasutasok ekkor már maguk is úgy vélték, hogy valóban hiányzik egy utas. Majd az IC legutolsó vagonjában találtak valakit, aki arra riadt fel, hogy becsapódott mögötte egy ajtó. Kinézett az ablakon, és azt látta, hogy gurul valami lefelé a vasúti töltésről, ami akár egy ember is lehetett. Később az derült ki, hogy a vonat elgázolta a férfit, levágta a lábát, és emiatt elvérzett.

A hivatalos tájékoztatás szerint a Kecskemét Rendőrkapitányságra szerda délután érkezett bejelentés, hogy a Kecskemétről Nagykőrösre tartó IC-ből valaki kiugrott. A járőrök a vasúti sínek mellett megtalálták a férfi holttestét. A helyszíni szemle azt állapította meg, hogy nem történt bűncselekmény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik