Közélet

Öngyilkos lett a playboy

78 évesen vetett véget életének Brigitte Bardot egykori német férje.

Hetvennyolc éves korában svájci nyaralójában megölte magát Brigitte Bardot francia filmsztár egykori férje, a legendás német playboy, Günther Sachs. A Bunte című német bulvármagazinnak Sachs fia, Rolf megerősítette a halálhírt.

A Focus című hetilap úgy tudja, a férfi lelőtte magát. Sachs a hatvanas években volt a csúcson, ő is segített a Francia Riviérán lévő Saint Tropeznek, hogy üdülővárosból a gazdag és gyönyörű celebritások felkapott játszóterévé váljon. Brigitte Bardot vasárnap azt nyilatkozta, hogy mélyen lesújtotta a hír volt férje haláláról, akivel most is szoros kapcsolatban volt.

A milliárdos műgyűjtő az Opel gyár alapítójának az unokája, és Bardot utolsó, harmadik férje volt. A filmsztárral történő megismerkedése után néhány órával Sachs helikopterről szórt rózsákat Bardot híres Cote D’Azur-i házára, a La Madrague-ra.

A színésznő erről később azt írta, “nem mindennapos, ha egy férfi több tonna virágot dob az ember udvarára”. A pár néhány héttel később, 1966. július 14-én Las Vegasban örök hűséget is esküdött egymásnak, de házasságuk csak három évig tartott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik