Közélet

Békésen szunyókált a fejreállt kocsiban

A balesetet szenvedő autós órákig aludt a felborult kocsiban. Hajnalban a rendőrök ébresztették.

Végigaludta az éjszakát egy 30 éves bőcsi férfi a felborult autójában a Borsod megyei Muhi közelében. A jármű késő este, 10 óra tájban, egy kanyarban állt fejre és csak hajnal négy órakor vette észre egy arra járó autós. A sofőrt a rendőrök ébresztették.

Egyedné Novodonszki Éva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa a Független Hírügynökséggel azt közölte: a férfi már elhagyta Muhit, amikor egy kanyarban elvesztette az uralmát a jármű felett és a füves vízelvezető árokba csúszott.

Az autó a tetejére borulva állt meg, a sofőr pedig elaludt a balesetet szenvedett járműben. Emiatt az este tíz órakor történt balesetet egy arra járó ember hajnali háromnegyed négykor jelenzte a rendőrségen.

A járművezetőt – aki az elsődleges vizsgálatok szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett – a rendőrök ébresztették fel. Megszondáztatták, ami elszíneződött, vagyis a férfi vélhetően alkoholt fogyasztott a baleset előtt. A további részleteket szakértők bevonásával próbálja felderíteni a rendőrség.

Fotó: boon.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik