Közélet

A nagymama előtt kapott lángra a kisfiú

A tévékészülék miatt égett meg egy tízéves kisfiú Romániában. Az ágyhoz kötött, gyakorlatilag mozgásképtelen nagymama pedig semmit sem tehetett unokájáért.

A kisfiú a tévékészüléket szerette volna áram alá helyezni, amikor az egy rövidzárlat miatt lángba borult. A tűz a kisfiú ruhájába is belekapott. Másod- és harmadfokú sérüléseket okozott a fiúcska kezein és hátán. Az orvosok elmondták, nincs életveszélyben, ellenben több beavatkozást is végre kell hajtani rajta, mert félő, hogy nem tudja majd úgy használni a kezeit, mint eddig.

A baleset idején a kisfiúra a nagymama vigyázott, aki súlyos betegsége miatt gyakorlatilag alig tud mozogni. Így nem is tudott segíteni az oltásban, amikor az áldozat ruhája lángra kapott.

Az égő fiúcska az udvarra rohant, hogy segítséget kérjen a legközelebbi szomszédtól. Szerencsétlenségére azok nem voltak otthon, így végül egymaga oltotta ki a tüzet, mert emlékezett, hogyan tanították az iskolában. A földön hempergő és a fájdalomtól kiabáló kisfiút végül egy szomszéd vette észre, aki hívta a mentőket – írja a manna.ro.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik