Közélet

A Fekete-Körösbe dobta apja holttestét

Az áldozat fiát a rendőrök őrizetbe vették. Egyelőre nem tudni, hogyan halt meg az 59 éves férfi.

A rendőrség a Gyulától öt kilométerre található folyóban találta meg csütörtökön annak a férfinak a holttestét, akinek eltűnést reggel jelentette a felesége. Halálát nem fulladás okozta – erősítette meg a Független Hírügynökség értesülését Pengő Erzsébet, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A Gyulai Rendőrkapitányságon csütörtök reggel egy asszony jelentette be 59 éves férje eltűnését. A kapitányság munkatársai közigazgatási hatósági eljárás keretében kezdték meg a férfi felkutatását, ám ennek során olyan adatok merültek fel, amelyek nem zárták ki, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett. Csütörtök délutánra kiderült, hogy az 59 éves gyulai férfit a gyanú szerint 31 éves fia ölte meg. Ezért a rendőrség őrizetbe vette a férfit, és kezdeményezte előzetes letartóztatásba helyezését.

A rendőrségi csütörtökön megerősítette, hogy a gyilkos megpróbálta eltüntetni a holttestet, ám nem árulta el, miképpen. A Független Hírügynökség lakossági forrásokból úgy értesült, hogy a Gyulától öt kilométerre található Fekete-Körösből csütörtökön egy holttestet fogtak ki, amelyre horgászok akadtak rá.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság elismerte, hogy valóban találtak egy holttestet a folyóban, s az azonos a meggyilkolt gyulai férfival. Arról, hogyan halt meg a férfi, a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem mond semmit a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik