Közélet

Életveszélyes állapotban a megtámadott taxis

Felcsalták a sofőrt egy lakásba, majd a lépcsőházban megverték és elvették a kulcsait. A kocsit a XV. kerületben találták meg.

Ahogy arról a Független Hírügynöskég reggel már beszámolt, taxisra támadtak az éjszaka Budapesten. A férfi a fején sérült meg, kórházba került. A taxist Kőbányán intették le, a fuvar a VIII. kerületbe szólt. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a 30 év körüli férfit fejsérülésekkel vitték a Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a támadás éjjel 1 óra körül történt, a sofőrre két fiatal férfi rontott rá. A támadók egy VIII. kerületi címre vitették magukat, majd a Kisfuvaros utcában közölték, nem tudnak fizetni, pénzük a lakásban van. A sofőrt felhívták a lakásba, majd a lépcsőházban bántalmazták és az autó kulcsait elvették. Az áldozat életveszélyes sérüléseket szenvedett. A támadók a kocsit egy XV. kerületi parkolóban hagyták. A rendőrök elvégezték a helyszíni szemlét, jelenleg folyamatban van a tanúkutatás és az adatgyűjtés. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, egyelőre ismeretlen tettesek ellen.

A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy az autóban lévő kártyaleolvasó jeladója alapján a főváros szinte összes taxisa kereste a kocsit, és végül ez is vezetett a nyomára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik