Közélet

Állásinterjúra ment a meghalt békéscsabai kislány anyja

Rázárta az ajtót a gyerekre, a lakásban tűz ütött ki.

Ügynöki állásmegbeszélésre ment a hétfőn füstmérgezésben meghalt négy és féléves kislány békéscsabai kislány, Hajnalka édesanyja. Az anya rázárta a lakásajtót a gyerekre, aki így feltehetően akkor sem juthatott volna ki, ha akar. Azt még nem tudni, mitől ütött ki a tűz a lakásban, amely teljesen kiégett.

A beol.hu információi szerint hétfő délelőtt békéscsabai, Andrássy úti albérletükből egy 15-20 perces állásinterjúra ment el a később a lakásban keletkezett tűz miatt füstmérgezésben elhunyt négy és féléves kislány anyja. A nő erre az időre bezárta a bejárati ajtót, ugyanis harmadik emeleti, függőfolyosós lakásról van szó.

Többen arra gyanakodtak, hogy az édesanya főzött valamit, azt a gáztűzhelyen hagyta, s ez okozta a tragédiát, ám a vizsgálat eddigi megállapításai szerint nem ez történt. Azonban egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a tragédiát. Ezért tűzvizsgáló, igazságügyi orvosszakértő segítségével, valamint tanúk meghallgatásával igyekeznek tisztázni a tényeket, rekonstruálni a körülményeket. Nehezíti a helyzetet, hogy a békéscsabai lakás teljesen kiégett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik