Közélet

Unokahúgával fajtalankodott a 75 éves nagypapa

Pucéran, ágyban unokahúgával értek tetten egy 75 éves férfit Brassó megyében.

Peştera település lakói már régóta gyanakodtak arra, hogy az idős férfi fiatal lányokat molesztál, a kedélyeket azonban igencsak felborzolta, amikor kiderült, legutóbbi áldozata a hetedik osztályos unokahúga.

A kislány nem sokkal az eset után indokolatlanul sokat hiányzott az iskolából. Osztálytársai mesélték el a tanároknak, hogy 75 éves nagybátyjához megy, aki szégyenletes dolgokat tesz vele. Ezek hallatán a kislány osztályfőnöke úgy döntött, követi tanítványát a férfi lakásáig, hogy saját szemével lássa, mi zajlik a házban. A pedagógus ekkor látta meg a férfit és a kiskorút pucéran.

Az osztályfőnök elmondta, nem látta, hogy a férfi hozzáért volna unokahúgához, és a tinédzser sem akart beszélni arról, miért vetkőzött le nagybátyja házában. A nagypapa pedig mindvégig tagadta, hogy molesztálta volna a kiskorút. Elmondta, a lány tévét nézni ment át hozzá.

A település lakói beszámoltak arról, hogy a férfi már korábban is molesztált egy kislányt, akinek családja a szégyen miatt elhagyta a falut. A tanárok egyelőre bizonyítékok híján nem tettek panaszt a rendőrségen, azt azonban elmondták, amennyiben a lány továbbra is hiányozni fog az iskolából, az igazságszolgáltatáshoz fordulnak – írja a manna.ro.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik