Közélet

A járművezetőknek továbbra is megengedett a dohányzás?

A lent látható képet olvasónk, Gertrúd készítette még múlthét pénteken a Stadionok buszvégállomáson. A felvételen nagyon jól látszik, ahogy a buszvezető trükkösen, ám szabálytalanul előre gurult a táblától, és szabálytalanul a busz ajtajában állva dohányzik. Az eset engem nem lep meg, ugyanis a 173 és a 173E buszok Nyírpalotai végállomásán a tiltás óta is a megállóban (a kávégép mellett) dohányoznak a buszvezetők, holott az is a megálló része. Nekik vajon miért lehet? Olvasónk levele a kép alatt olvasható.

Kedves BKV-figyelő!

Íme egy ma (03. 25.) reggeli fotó egyrészt az eredeti, másrészt levágva róla a jobb oldali és vétlen sofőr.

A kép ma reggel kevéssel 8 óra előtt készült a Stadionok buszvégállomáson. Az utasokkal váró busz nyitott ajtajában dohányzik a sofőr (ha ránagyítasz, akkor látszik a cigi a képen, de én saját szememmel percekig néztem), miközben a busz előtt álló kollégájával beszélget. A busz úgy áll a megállóban, hogy nagy része a megálló tábla előtt van. Ha ránagyítasz, látszik jól a busz száma is. (10-31)

Rád bízom, publikálod-e. Én szívesen venném, mert sajnos sok sofőr dohányzik így vagy vezetés közben még mindig a buszokon, és hiába tettem panaszt korábban a bkv-nál emiatt, nagy változás nem történt.

Hátha egy ilyen fotónak rajtatok keresztül nagyobb súlya van.

A nevemet, kérlek, ne hozd nyilvánosságra.

Köszönöm: Gertrúd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik