Közélet

Öngyilkosságba menekül a fóti mészáros?

A kriminálpszichológus szerint a férfi hamarosan magával is végezni fog.

Mint arról korábban beszámoltunk, csütörtök délután egy Pelládi Tibor Ferenc nevű férfi levélben hozta a rendőrség tudomására, hogy egy csecsemőt hagyott magára Fóton, egy családi házban. A kiérkező rendőrök a házban egy 39 éves nő és 76 éves édesanyja holttestét találták meg. Bűncselekmény áldozatai lettek. Megtalálták a 3 hónapos csecsemőt is, akit a mentők kisebb mértékű kiszáradás miatt egy fővárosi kórházba vittek. Azóta kiderült, a rendőröket értesítő férfi a gyermek apja volt, és valószínűleg ő gyilkolta meg párját és annak anyját.

Végh József kriminálpszichológus az Aktív csütörtök esti adásában elmondta, az apa azért értesíthette a rendőrséget, hogy a házban hagyott három hónapos lánya ne haljon meg.

Az arcukat nem vállaló szomszédok szerint a gyanúsított férfi és a fiatalabbik áldozat az interneten ismerkedtek meg, ám az “anyós” nem nézte jó szemmel, hogy háromdiplomás lánya egy „egyszerű fiúval” kezdett kapcsolatot. A kriminálpszichológus úgy véli: ez vezethetett odáig, hogy a férfi végső elkeseredésében megölte “anyósát” és élettársát is; az asszony ugyanis okot adhatott arra, hogy a férfi „kevésnek” érezze magát és azt gondolja, nem méltó ehhez a párkapcsolathoz. A szakember szerint elképzelhető, hogy Pelládi Ferenc Tibor hamarosan magával is végezni fog.


AJÁNLOTT LINK:

Szomszédok és egy kriminálpszichológus a fóti gyilkosságról (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik