Közélet

Halottal közösült, mert élőt nem talált

Hátborzongató következtetésre jutott egy börtönviselt kanadai férfi.

Bobby Suwarak korábban már több évet ült nemi erőszakért börtönben, és mivel szabadulása után sem sikerült rávennie senkit, hogy önszántából ossza meg vele az ágyát, ezért úgy döntött: halottal elégíti ki vágyait.

A 41 éves férfi egyik éjszaka a temetőbe ment, ahol kiásott egy pár napja eltemetett női holttestet, és közösült vele. Az aktus után a férfi visszatette a koporsóba a nőt, majd visszatemette – írja a manna.ro.

A halott rokonai vették észre, hogy a síron elmozdították a sírkövet, és panaszt emeltek a rendőrségen, amiért valaki háborgatta az elhunyt nyugalmát.

A testet exhumálták, a koporsó fedelének felemelésekor pedig nem kis meglepetés fogadta a hozzátartozókat. A halott nő félig le volt vetkőztetve. A nyomozók megállapították, hogy valaki közösült a testtel. A vizsgálatok során hamar kiderítették, hogy az elkövető Bobby Suwarak.

A férfi, aki amúgy pszichésen nem beszámítható, minden további nélkül elismerte a tettét. Azzal magyarázta a halottgyalázást, hogy szerelemre volt szüksége. Két év börtönre ítélték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik