Közélet

Öngyilkosságáról chatelt a várpalotai fiú

Vélhetően megmentette egy fiatalember életét az internetes chatpartnere, aki felhívta a rendőrséget, miután a férfi öngyilkossági szándékáról írt neki a neten.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szombati tájékoztatása szerint a napokban egy egri nő értesítette a rendőröket, miután a haverok.hu internetes oldal egyik chatszobájában egy fiatalember azt írta neki, hogy véget vet az életének. A boldogtalanságáról és családi tragédiáról beszámoló fiatalember azt is írta, hogy valaki más segítségét akarja igénybe venni az öngyilkossághoz.

A várpalotai rendőrök a felhasználónév és más adatok alapján néhány órán belül kiderítették, hogy kiről van szó. A fiatalember elismerte a lakásba érkező rendőröknek, hogy öngyilkosságot forgat a fejében. Az ott lévő 54 éves édesanyja meglepődve fogadta a hallottakat. a rendőröknek azt mondta, fia orvosi kezelés alatt áll, depresszió miatt. A fiatalember lemondott az öngyilkossági szándékáról, erről nyilatkozatot is aláírt, anyja pedig értesítette a kezelőorvosát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik