Közélet

Hazaengedték a kórházból a fejbedobott kislányt

Továbbra sem találják a támadót, aki egy tízemeletes ház tetejéről találta el a gyermeket egy pezsgősüveggel.

Hazaengedték azt a tatabányai kislányt, akit múlt hétfőn dobtak fejbe 10 emelet magasból egy pezsgősüveggel. A rendőrség továbbra sem találja a támadót, ezért a tatabányai önkormányzat után ők is pénzjutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek – adta hírül a szombat esti RTL Híradó.

Múlt héten Tatabánya polgármestere 250 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel, annak aki egyértelműen megnevezi azt a személyt, személyeket, akik ezt a pezsgősüveget a kislány fejére dobták. Ezt az összeget pénteken a Komárom-Esztergom Megyei Rendőrkapitányság további 250 ezer forinttal egészítette ki.

A 11 éves lányt a támadás után a budapesti Szent János Kórházban műtötték meg, a koponyacsontja sérült meg súlyosan. A műtét jól sikerült, és tegnap már haza is engedték. A kislány láthatóan jobban van, de a szülők szerint még hónapokba telik míg teljesen felépül. Az RTL Híradó stábja szerette volna, ha a kislány maga meséli el a vele történteket, de azt mondta, hogy megviselte az eset, és nem akar róla beszélni.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik