Közélet

Leszúrta, mert a vérét akarta

A vámpírőrült férfire 3 év felfüggesztett börtönt szabtak ki, mert leszúrta barátját. Az ok: nem engedte, hogy a vérét szívja.

A 24 éves Aaron Homer évek óta vámpírlázban ég, megszállottsága pedig tavaly csúcsosodott ki, amikor fenyegetéssel rávette egyik barátját, a 25 éves Robert Maley-t, hogy 2-3 percig szívhassa a vérét egy nyaki sebből (a férfi állítólag azzal fenyegetőzött, hogy megszúrja Maley barátnőjét).

A furcsa eset ellenére a két férfi jó barátságban maradt, egészen októberig, amikor Homer ismét vért kívánt – haverja azonban visszautasított a kérést. Homer ekkor elborult, és megszúrta a férfit, akinek szerencsére sikerült elmenekülnie, és egyenesen a rendőrségre ment. „Azt hiszik magukról, hogy vámpírok” – jelentette ki Maley barátjára, és annak 20 éves párjára utalva, akik a vérszívás mellett állítólag pogány szertartásokat is rendszeresen végeznek otthonukban.

Homer a rendőrségen végül bevallotta, hogy valóban megszúrta barátját – de nem azért, mert a vérét akarta, hanem mert Maley állítólag gúnyolódott a férfi vallási nézetein. Az arizonai vámpírsztori végére mindhárom szereplő rácsok mögött végezte: Homer a szurkálásért, barátnője hamis tanúzásért, Maley pedig egy korábbi ügye miatt függőben lévő próbaidejének megsértéséért.

AJÁNLOTT LINKEK:

Újra támadt az arizonai vámpír – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik